AC Milan loopt in op lijstaanvoerder Lazio

Ger
7 november 2010, 17:50   Bijgewerkt: 7 november 2010, 18:01

AC Milan heeft zondagmiddag drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen het laaggeklasseerde Bari: 2-3. Massimo Ambrosini en Mathieu Flamini waren voor rust trefzeker namens de bezoekers. Vitaly Kutuzov scoorde na de pauze tegen, waarna Pato Milan op 1-3 bracht. Paulo Barreto legde in de slotfase de eindstand vast.

Milan profiteerde met de overwinning van het slippertje van Lazio, dat de Romeinse derby tegen AS Roma verloor (0-2). De Rossoneri, over enkele weken tegenstander van Ajax in de Champions League, hebben nu nog twee punten achterstand op de koploper. Internazionale, dat zaterdag gelijkspeelde tegen Brescia (1-1), staat op de derde plaats.

Ook Juventus blijft goed presteren in de top. De nummer vier versloeg Cesena (3-1), onder meer door een doelpunt van routinier Alessandro del Piero. Napoli, in de Europa League ingedeeld bij FC Utrecht, won met 2-0 bij Parma. Edinson Cavani maakte beide treffer. Sampdoria, op Europees niveau opponent van PSV, speelde gelijk (0-0) bij Catania.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen