Verhulst: "Blom floot dramatische wedstrijd"

6 november 2010, 09:47

Wegens kwetsende spreekkoren aan zijn adres legde scheidsrechter Kevin Blom vrijdag het degradatieduel tussen Willem II en VVV Venlo (1-4) korte tijd stil. Davino Verhulst, de doelman van de Tilburgers, kan de reactie van de fans wel begrijpen.

"Ik geef de fans honderd procent gelijk. Als ik supporter was, zou ik het ook doen", vertelde Verhulst tegen Omroep Brabant. "Blom heeft een dramatische wedstrijd gefloten en als hij dan hiervoor de wedstrijd stillegt, omdat ze een beetje zingen, dan is dat triestig. De supporters zien al geen mooi voetbal, we staan op de laatste plaats, we verliezen van de ploeg die voorlaatste staat... dan begrijp ik het wel."

Blom gaf Arjan Swinkels al na 24 minuten een dubieuze rode kaart vanwege hands in het strafschopgebied. Uit de daaropvolgende penalty opende VVV de score. Deze enerverende minuut was vrijwel doorslaggevend in de ruime nederlaag van Willem II, dat nu nóg steviger laatste staat in de Eredivisie. Het verschil met nummer zeventien VVV bedraagt na dertien speeldagen zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen