Boschker: "Preud'homme gaf geen toelichting"

Ger
1 november 2010, 10:41   Bijgewerkt: 1 november 2010, 11:41

Sander Boschker moet zich dit seizoen bij FC Twente schikken in een reserverol achter Nikolay Mihailov. De ervaren doelman heeft zich verbaasd over het gebrek aan communicatie rond de keeperswissel.

Boschker stelt geen toelichting van trainer Michel Preud'homme te hebben ontvangen. "Ik vind het een beetje vreemd hoe het is gegaan. Ik heb nooit iets van uitleg gekregen. Verder heb ik me maar in mijn nieuwe rol te schikken", aldus de sluitpost in De Telegraaf. "Vooral in het begin heb ik erg veel moeite gehad met de situatie. Ik heb dat naar buiten toe kunnen wegstoppen. Als ik vervelend ga lopen doen, help ik daar de club niet mee, maar ook mezelf niet. Daar heeft niemand iets aan."

"Vooral bij de Champions League-wedstrijden is het heel moeilijk om je erbij neer te leggen, dat je op de bank zit. Toen we vorig seizoen een geweldige prestatie neerzetten door kampioen te worden, zag ik het als een bonus dat we Champions League gingen spelen. Dat was het enige dat er aan mijn carrière ontbrak. Dan is het pijnlijk als je dat misloopt", zegt Boschker, die zaterdag tegen PSV vlak voor tijd zijn geblesseerd geraakte concurrent mocht vervangen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen