Been wil punten pakken in Alkmaar

29 oktober 2010, 22:13

Na de oorwassing tegen PSV afgelopen zondag, herstelde Feyenoord zich midweeks door in De Kuip met 3-0 te zegevieren tegen VVV-Venlo. Nog meer goed nieuws viel de geplaagde Rotterdamse ploeg van Mario Been ten deel in aanloop naar het duel met AZ aankomende zondag, aangezien enkele investeerders lieten weten aandelen in de club te zullen kopen.

De oefenmeester van Feyenoord toonde zich dan ook zeer verguld met dit feit. "Dit brengt rust rond de club. Supporters zien dat er wordt gebouwd aan de toekomst van Feyenoord. Je hebt mensen die zeggen dat ze iets gaan doen en je hebt mensen die ook daadwerkelijk iets doen. Wat Pim Blokland en de andere investeerders doen is heel belangrijk voor de club. Het is de enige manier om Feyenoord weer gezond te maken."

De Rotterdamse nummer vijftien van de Eredivisie hoopt tegen AZ een vervolg te kunnen geven aan de wederopstanding. Been windt er in ieder geval geen doekjes om. "Wij gaan maar met één intentie naar Alkmaar en dat is het pakken van punten. De zege op VVV en de ontwikkelingen binnen de club moet de ploeg vertrouwen geven. Als iedereen doet wat hij moet doen en we als team functioneren, kunnen wij niet meer door de ondergrens zakken. Ik proef in de spelersgroep heel sterk dat de overwinning op VVV pas het begin was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen