Club Brugge gooit deur bijna dicht voor Dirar

Ger
27 oktober 2010, 13:02

Nabil Dirar werd dinsdag uit de eerste selectie van Club Brugge gezet. De Marokkaanse Belg is volgens sportmanager Luc Devroe over de schreef gegaan tijdens een groepsgesprek. Een terugkeer naar de A-kern zit er mogelijk niet meer in.

"Het gedrag van Nabil tijdens het groepsgesprek was ongepast. de technische staf heeft hem naar de B-kern verwezen. Dat kan definitief zijn. De eerstvolgende transferperiode is in januari", tekent Sporza op uit de mond van Devroe. "Laat dit ook een signaal zijn voor de anderen. Het geduld van het bestuur is op."

"We hebben Nabil een boete gegeven, we hebben hem naar de B-kern gestuurd en we hebben hem een aai over zijn bol gegeven", laat trainer Adrie Koster weten. "Nabil is zoals hij is. Hij is iemand met een gebruiksaanwijzing, maar soms kun je te ver gaan. De maatregel die we genomen hebben, is de enige gepaste maatregel."

"Nabil heeft zijn excuses aangeboden, maar dit was een stap te ver. Of hij nog een kans krijgt? Voorlopig laat ik het hierbij", besluit de Nederlandse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen