"Vitesse kan het ons verdomd moeilijk maken"

26 oktober 2010, 15:17

Vitesse staat na tien speeldagen op de zestiende plek in de Eredivisie. Volgens Fred Rutten, die woensdagavond met zijn equipe PSV op visite gaat bij de Arnhemmers, zegt dat echter weinig. “Vitesse is en blijft een club die het de topploegen verdomd moeilijk kan maken”, stelt de oefenmeester van de Eindhovenaren.

Zondag verloor Vitesse thuis met 4-1 van FC Utrecht, maar Rutten waakt toch voor het spel van de geelzwarte brigade. “Vitesse heeft heel veel kansen gehad, maar Utrecht was enorm effectief. Het veldspel was goed, met een middenveld met daarop onder meer Ismail Aissati en Nemanja Matic. Dat is een groot talent en het zijn allemaal voetballers die heel creatief zijn”, vervolgt Rutten.

Vorig seizoen kwam Rutten met PSV niet tot winst in het Gelredome, weet hij nog. “We weten nog hoe we daar vorig jaar 0-0 hebben gespeeld. Dat had zomaar een nederlaag kunnen zijn, maar we hadden ook zomaar kunnen winnen. Het spel was daar niet top, we kunnen soms onze eigen vijand zijn. Maar daar waken we voor.”

Stanislav Manolev reist niet mee naar Arnhem. De Bulgaarse rechtsback heeft nog te veel last van een liesblessure. Marcus Berg en Jagos Vukovic zijn weer inzetbaar. Beide spelers keren terug van een schorsing. Of zij ook meteen weer in de basis starten, wilde Rutten niet zeggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen