Pedersen wil na debuut zondag spelen

Koen Freriks
18 oktober 2010, 22:39   Bijgewerkt: 18 oktober 2010, 23:15

Marcus Pedersen heeft maandag zijn debuut voor Vitesse gemaakt. De Deense spits was sinds zijn komst geblesseerd, maar kon vanavond eindelijk in actie komen. Hij scoorde bij de beloften direct in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Jong FC Twente.

"Het was een ok start", aldus Pedersen op de website van de club. "Het was mijn eerste wedstrijd na vier maanden. Ik ben natuurlijk blij te hebben gescoord, maar dat is mijn werk. Ballen in the box moeten er altijd in. De samenwerking met Lasse (Nilsson, red.) verliep goed. Hij is een snelle en technische speler en bij de 1-0 begrepen we elkaar perfect. We spreken dezelfde taal en dat maakt het soms gemakkelijker."

Pedersen traint ruim een week mee met de groep en is dus in principe fit. Hij vindt zichzelf ook al wedstrijdfit. "Ik zit nog niet op honderd procent, maar voel me goed. Of ik zondag al kan spelen? Ik hoop het natuurlijk, maar dat is niet aan mij. Ik heb nog een aantal dagen om fysiek nog sterker te worden en dan zullen we aanstaande zondag tegen FC Utrecht wel zien."

Trainer Theo Bos was na afloop tevreden over zijn aanwinst. "Een speler die de verdedigers op de huid blijft zitten en niet alleen in balbezit lastig is." Of hij Pedersen zondag in de thuiswedstijd tegen FC Utrecht ook al zal inzetten, is nog onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen