Lok: "Gifbeker is nu helemaal leeg"

17 april 2006, 10:59

NAC Breda kan zich opmaken voor aantal loodzware wedstrijden. De Brabanders moeten komende week aantreden tegen streekgenoot TOP Oss en wanneer dat duel gewonnen wordt, wacht Helmond Sport of FC Volendam in de volgende ronde van de play-offs om lijfsbehoud. De ploeg van trainer Cees Lok zal zich, na het uiterst teleurstellende slot van de eredivisie, weer helemaal moeten opladen. Zo niet, dan kan een dramatisch seizoen een nog dramatischer einde gaan krijgen.

NAC-trainer Cees Lok wist na afloop van het duel met PSV (2-6) niet precies waar hij moest beginnen. "In alle eerlijkheid: ik had vóór deze wedstrijd veel scenario's in mijn hoofd de revue laten passeren, maar dit scenario, daar had ik geen rekening mee gehouden", stamelt hij op de website van zijn club. "Het begon al slecht natuurlijk, doordat we zo snel achter kwamen."

Lok

Lok

Lok uitte na afloop van het duel vooral kritiek op de jongere spelers in zijn ploeg. "Er waren te veel jongens die voor zichzelf speelden. Komt ook door de ambiance natuurlijk. De jonge gasten zien dat en willen dan geforceerd proberen de supporters tevreden te stellen. Ze vergaten daardoor in het belang van het team te denken. Vóór de wedstrijd had ik het ook al benadrukt: tactische discipline is heel belangrijk, maar als je dan ziet hoe zo'n wedstrijd zich ontwikkelt, dan weet je dat het steeds moeilijker wordt dat op te kunnen brengen."

Ondanks de blessure van Leonardo hoopt Lok zijn ploeg er tegen TOP Oss weer zal staan. "Ik heb in de kleedkamer gezegd dat de gifbeker nu helemaal leeg is. We laten deze competitie achter ons en gaan ons focussen op de nacompetitie, om daarin weer helemaal fris voor de dag te komen om 'm vervolgens tot een goed einde te kunnen brengen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen