Van Damme: "Voel me niet goed bij Wolves"

5 oktober 2010, 08:53   Bijgewerkt: 5 oktober 2010, 08:58

Het Engelse avontuur van Jelle van Damme is voorlopig een mislukking. De international koos deze zomer voor een contract bij Wolverhampton Wanderers, maar wil al in de winter terugkeren naar België. In Wolverhampton kan hij niet aarden.

"Ik had Anderlecht nooit moeten verlaten. Ik voel me bij Wolverhampton niet zo goed, op en naast het veld", is de duidelijke taal van de oud-Ajacied in Belgische media. "In het dagelijkse leven én op voetballend vlak vlot het niet. Het voetbal dat we brengen past toch niet zo goed bij mij. En in Wolverhampton valt niks, maar dan ook niks te beleven. Het is niet dat ik eenzaam ben, want mijn vrouw was tot vorige week bij mij. Van in de voorbereiding klikte het gewoon al niet", aldus de verdediger.

Van Damme maakt er geen geheim van dat hij zo snel mogelijk terug wil keren naar de Belgische competitie. "Mijn voorkeur gaat uit naar Anderlecht, maar een andere club kan ook. Maar tot januari focus ik mij op Wolverhampton. Ik blijf mijn job doen. Dat verdienen die mensen ook. Met Wolverhampton-coach Mick McCarthy heb ik al verschillende keren gesproken. Hij vroeg me op de man af waar ik zou spelen als ik nu de keuze had. "Anderlecht", heb ik gezegd. En hij respecteert mijn keuze."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen