Ook Celtic na zeven speeldagen nog foutloos

2 oktober 2010, 18:08

Celtic heeft de macht gegrepen in de Schotse Premier League. The Bhoys zagen aartsrivaal Glasgow Rangers eerder op de middag een benauwde zege boeken bij Hearts (1-2). Cetlic won zelf thuis met 3-1 van Hamilton, waardoor het op doelsaldo de koppositie afpakt van de Rangers.

Celtic kwam op Celtic Park al na twee minuten met 1-0 achter. Mark McLaughlin kraakte de defensie van de topclub uit Glasgow, met daarin Glenn Loovens. Shaun Maloney boog deze achterstand echter hoogstpersoonlijk om in een 2-1 voorsprong, waarna het slotakkoord voor Gary Hooper was: 3-1.

Na zeven speeldagen in de Schotse Premier League zijn Celtic en Glasgow Rangers nog zonder puntenverlies. Omdat Celtic een doelsaldo van +13 heeft tegenover de +12 van de Rangers, bezit die ploeg de status van klassementsleider.

Hibernian, waar de Nederlander Edwin de Graaf zijn basisplaats is kwijtgeraakt en derhalve negentig minuten op de bank zat, verloor met 2-0 bij St. Johnstone. Treffers van Liam Craig en Marcus Haber werden de Hibs fataal. Door het verlies zakken ze naar een voor hen ondermaatse tiende plaats op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen