Huddlestone: "Initiatief pakken in de groep"

29 september 2010, 10:02   Bijgewerkt: 29 september 2010, 10:07

Tottenham Hotspur aast vanavond tegen FC Twente op de eerste Champions League-zege in de clubgeschiedenis. Twee weken geleden was de ploeg al dicht bij die mijlpaal, maar toen gaf het in Bremen een 0-2 voorsprong uit handen (2-2).

Middenvelder Tom Huddlestone vindt dat de eerste driepunter er tegen de Tukkers moet komen. "FC Twente en Inter hebben in hun eerste wedstrijd ook gelijk gespeeld, dus dit is onze kans om het initiatief in de groep te nemen", laat de Engelse international weten. "Het is pas de tweede wedstrijd, dus het mes staat nog niet op de keel. Maar in deze groep is de situatie helder: als je thuis alles wint en uit hier en daar een puntje pakt, heb je een goede kans om de volgende ronde te halen."

Tegen FC Twente hoopt Huddlestone op de steun van het publiek op White Hart Lane. "Tijdens Europese wedstrijden hangt er altijd een bijzondere sfeer, het lijkt wel alsof de fans er dan vijftien of twintig procent bovenop doen. Dat merkte je ook in de laatste voorronde tegen Young Boys. De fans maakten er een heksenketel van en dat heeft ons geholpen om die wedstrijd te winnen", aldus de 23-jarige Huddlestone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen