Fitte Gomes: "Heel knap wat FC Twente doet"

29 september 2010, 08:33

Na een maand afwezigheid is Heurelho Gomes weer helemaal fit. Of de doelman vanavond ook direct weer onder de lat staat tegen FC Twente, is echter nog onzeker. Mogelijk kiest manager Harry Redknapp voor Carlo Cudicini, die de Braziliaan de afgelopen weken verving. "Wat mij betreft ben ik honderd procent inzetbaar, maar uiteindelijk beslist de manager", aldus de voormalig keeper van PSV in De Telegraaf.

Gomes stapte twee jaar geleden over van PSV naar Tottenham. Hij begon moeizaam, maar heeft zijn draai inmiddels helemaal gevonden. "Vorig seizoen heb ik het beste niveau ooit in mijn carrière gehaald. Ik heb tijd nodig gehad om mezelf aan te passen aan het Engelse voetbal. Ook voor een keeper is het hier moeilijker. Het tempo ligt zo hoog en je hebt in het strafschopgebied veel meer te maken met fysieke duels."

Mede dankzij het keeperswerk van Gomes plaatste Tottenham zich vorig seizoen voor het eerst in de historie voor de Champions League. Dat daarin FC Twente de opponent is, verbaast de doelman. "Het is heel knap wat Twente heeft gepresteerd. Toen ik bij PSV speelde, was Twente een goede ploeg, maar geen elftal dat om de titel speelde. Ik heb de wedstrijd tegen Inter gezien en was onder de indruk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen