Van Dijk: "De Graafschap zit in een flow"

Koen Freriks
26 september 2010, 11:06

VVV Venlo werd deze week uitgeschakeld in de beker. NAC Breda was met 3-1 te sterk, waardoor de focus sindsdien volledig op de competitie kan. Zondag wacht voor de Limburgse club een belangrijk duel. De Graafschap, concurrent in de degradatiestrijd, komt op bezoek.

"De Graafschap heeft het aardig voor elkaar. Zij zitten op het moment in een flow", erkent Van Dijk aan Voetbal International. "De situatie bij De Graafschap is voor mij erg herkenbaar. Vorig seizoen begonnen wij als promovendus eveneens goed aan het seizoen."

De Superboeren sprokkelden al zeven punten bij elkaar. VVV staat na zes wedstrijden nog maar op drie punten. Van Dijk moet dus eigenlijk winnen van de club uit de Achterhoek. Hij ziet kansen, vooral omdat de wedstrijd in Venlo wordt gespeeld. "Ik vind dat ze uit zeker niet zo sterk zijn als wanneer ze thuis spelen. Wij hadden dat vorig seizoen eveneens. Dit seizoen vind ik dat bij ons een stuk minder. Als je zoals vorig weekeinde op bezoek bij Utrecht (3-2 verlies, red.) twee keer scoort, zegt dat genoeg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen