League Cup: Arsenal klopt Spurs, blamage Everton

21 september 2010, 23:16   Bijgewerkt: 21 september 2010, 23:46

Tottenham Hotspur-Arsenal is normaal gesproken een wedstrijd waar je als fan eens goed voor gaat zitten, maar als die teams in de League Cup tegen elkaar spelen ligt dat anders. Beide coaches kozen er namelijk voor om een groot aantal vaste basisspelers aan de kant te houden. Spannend werd de gedevalueerde wedstrijd wel. Pas in de dertig minuten verlenging wist Arsenal de stadgenoot te vloeren: 1-4.

Tottenham en Arsenal speelden dinsdag met een aantal relatief onbekende spelers. Eén daarvan, Henri Lansbury, tekende voor de 0-1. Hij scoorde na een kwartier, op aangeven van Jack Wilshere. Een treffer van invaller Robbie Keane bracht de Spurs vlak na rust langszij en zorgde er voor dat een verlenging de beslissing moest brengen. Daarin was Arsenal veel te sterk. De ingevallen Samir Nasri benutte binnen zes minuten twee strafschoppen en zorgde daarmee voor de beslissing. Een andere invaller, Andrei Arshavin, bepaalde vervolgens de eindstand op 1-4 voor de Gunners. Bij Tottenham ontbrak Rafael van der Vaart. Hij kreeg rust van coach Harry Redknapp.

Everton slaagde er niet in om de volgende ronde te halen. Op bezoek bij League One-ploeg Brentford ging de ploeg uit Liverpool na strafschoppen onderuit. Na 120 minuten stond het 1-1, vanaf elf meter misten Jermaine Beckford en Phil Jagielka. Ook Everton liet een aantal vaste waarden, waaronder John Heitinga, aan de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen