Didulica vanwege griep niet tegen Den Bosch

21 september 2010, 14:42   Bijgewerkt: 21 september 2010, 14:47

Joey Didulica speelt woensdagavond (20.00 uur) niet mee in de bekerwedstrijd van AZ bij FC Den Bosch. De doelverdediger van de Alkmaarders is door zijn jonge kind aangestoken met de griep, bevestigde coach Gertjan Verbeek dinsdag.

“Joey heeft thuis een kleine die ziek is en heeft daardoor de griep opgelopen”, vertelt de oefenmeester op de AZ-website. “Het is niet gezond om na een training thuis te komen in een huis vol bacteriën.” Didulica stond zondag tegen NEC voor het eerst dit seizoen niet in de basis. Sergio Romero verving hem in Nijmegen. De verwachting is dat de Argentijnse sluitpost dat woensdag in Den Bosch opnieuw doet.

Charlison Benschop (niet wedstrijdfit), Brett Holman (kuitblessure), Maarten Martens (enkelblessure) en Simon Poulsen (knieblessure) zijn evenals Didulica niet inzetbaar tegen Den Bosch. Héctor Moreno en Nick Viergever zitten tegen de Brabanders een openstaande schorsing uit. Door de vele absenties maakt de 17-jarige middenvelder Adam Maher zijn opwachting in de wedstrijdselectie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen