Didulica: "Ik moet de situatie accepteren"

Ger
20 september 2010, 09:53

Voor Joey Didulica heeft het aanblijven van Sergio Romero bij AZ alsnog vervelende gevolgen gekregen. De in Australië geboren doelman moest zondag tegen NEC zijn plek onder lat afstaan. Hij begrijpt niet waarom trainer Gertjan Verbeek pas na vijf speeldagen heeft ingegrepen.

"Ik moet de situatie accepteren en dat is het ergste", zegt Didulica in De Telegraaf. "De trainer heeft gezegd dat het niets met mijn prestaties heeft te maken. Ik heb mijn best gedaan. Behalve tegen Excelsior was ik sterk. Ik startte dit seizoen als nummer één, maar wist met de huidige situatie op de club dat het een kwestie van tijd was voordat Romero weer onder de lat kwam, toen hij op 31 augustus niet vertrokken was."

"Je kunt nog zo hard beweren dat het niets met de economische situatie te maken heeft, maar als je de suiker van de taart haalt en het dan nog ontkent, dan zie je eruit als een banaan. Als het niets met mijn presteren te maken heeft, waarom moet je dan toch veranderen?"

Verbeek stelt echter dat hij Didulica vorige maand al had voorbereid op een plek op de reservebank. De oefenmeester kon het naar eigen zeggen simpelweg niet maken om een topkeeper als Romero buiten de basiself te houden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen