Hattrick Berbatov drukt Liverpool verder in de put

Koen Freriks
19 september 2010, 16:30   Bijgewerkt: 19 september 2010, 17:40

Liverpool lijkt vroeg in het seizoen al titelkandidaat af. De ploeg van trainer Roy Hodgson verloor zondag de topper van aartsrivaal Manchester United, waardoor het blijft steken op vijf punten uit evenveel wedstrijden. Dankzij een hattrick van uitblinker Dimitar Berbatov wonnen The Mancunians, met Edwin van der Sar op doel, met 3-2. 

Ook Dimitar Berbatov had zijn basisplek weer terug. De Bulgaarse spits was zijn plaats midweeks kwijtgeraakt aan Javier Hernandez, maar kreeg zondag het vertrouwen in de punt van de aanval. Manager Sir Alex Ferguson kon achteraf gezien geen betere keuze maken. Manchester United drong in de eerste helft al veel aan, maar werd pas drie minuten voor rust beloond. Berbatov knikte de bal uit een corner van Giggs binnen. Liverpool-verdediger Paul Konchesky verzaakte in zijn taak om de paal te dekken, waardoor de inzet van de United-spits in een lege hoek belandde.

Berbatov was ondertussen een tijd uit beeld gebleven, maar dook zeven minuten voor tijd weer op om Liverpool een flinke kater te bezorgen. De lange goalgetter sprong bij een voorzet van John O'Shea hoger dan opponent Jamie Carragher en liet de Spaanse keeper Manuel Reina met een kopbal voor de derde keer kansloos. Daarmee brak de Bulgaar definitief het verzet van Liverpool, dat door het verlies zelfs richting de degradatiezone van de Premier League is gezakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen