Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Rutten blij met multifunctionele Hutchinson

Rutten blij met multifunctionele Hutchinson

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 september 2010 – PSV-trainer Fred Rutten is tevreden over de manier waarop Atiba Hutchinson invulling geeft aan de rechtsbackpositie. De van origine middenvelder begon in de Europa League-wedstrijd tegen Sampdoria (1-1) als rechterverdediger en deed dat naar behoren.

"Als hij het in een topwedstrijd zo goed doet, is Atiba een serieuze concurrent op die positie", zegt Rutten in het AD. "Soms heeft een voetballer weinig trek om op een andere plek te voetballen en dat zie je aan de uitvoering. Hutchinson is een echte prof."

Hutchinson verving de geblesseerde Stanislav Manolev, die rechts achterin normaal gesproken eerste keus is bij PSV. "Natuurlijk maakt hij foutjes, maar dat is mijn verantwoordelijkheid. Hij vult het als rechtsback anders in dan Manolev, maar dat geeft mij juist meer mogelijkheden", aldus Rutten.

De 27-jarige Canadees kwam deze zomer voor enkele miljoenen over van FC Kopenhagen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd