Chadli en Bajrami twijfelgevallen bij Twente

17 september 2010, 16:01   Bijgewerkt: 17 september 2010, 16:08

Het is nog onduidelijk of Nacer Chadli en Emir Bajrami mee kunnen spelen in de derby tussen FC Twente en Heracles Almelo. Chadli kampt met een keelontsteking, Bajrami kreeg vrijdag tijdens de training een tik op zijn enkel. 

"Het is afwachten hoe deze blessure er morgen uitziet. Dat zijn onze probleempjes in aanloop naar het duel met Heracles", zegt trainer Michel Preud'homme op de website van FC Twente. De Belg is vol lof over de tegenstander uit Almelo. "De ploeg heeft een mooie stijl van spelen. Ze hebben altijd aanvallende intenties. Heracles beschikt over goede spelers met individuele kwaliteiten, speelt met opkomende backs en ze benaderen het voetbal op een positieve manier", vindt hij.

De wedstrijd tegen Heracles komt voor Twente vijf dagen na de fraaie CL-ouverture tegen Inter, waar de Tukkers een punt aan overhielden (2-2). "Ik vind het mooi dat FC Twente de waardering heeft gekregen na die wedstrijd. We speelden goed, maar de spelers beseffen dat er meer in had gezeten. Dat is goed om te horen, omdat je niet te snel tevreden moet zijn", zegt Preud'homme. Hij vindt dat het vizier nu op Heracles moet. "We moeten nu verder en ik heb de spelers gezegd dat, wanneer zij in de toekomst weer zulke wedstrijden willen spelen, dit alleen kan worden afgedwongen via de competitie. Daarom is de wedstrijd tegen Heracles voor ons van groot belang."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen