Feyenoord mogelijk met Darley tegen Ajax

17 september 2010, 10:17   Bijgewerkt: 17 september 2010, 10:24

In aanloop naar de klassieker tegen Ajax kampt Feyenoord met een serieus keepersprobleem. Erwin Mulder en Rob van Dijk, de nummers één en twee in de hiërarchie, zijn allebei geblesseerd. Hierdoor is de kans groot dat Darley Ramon Torres komende zondag in de Kuip onder de lat staat bij de Rotterdammers.

Mulder kampt met een blessure aan zijn vinger, Van Dijk is geveld door liesklachten. "Darley is in principe nog de enige overgebleven optie", verzucht de trainer in AD Sportwereld. De pas 20-jarige Darley begon het seizoen 2009/2010 als eerste keeper bij Feyenoord, maar sukkelde vervolgens lang met blessures. Dit seizoen speelde de Braziliaan nog geen minuut in het eerste elftal van de Rotterdamse club. 

Als Mulder en Van Dijk inderdaad niet fit genoeg zijn om aan de aftrap te verschijnen, is de vraag wie als stand-in voor Darley op de bank plaatsneemt. Daarvoor heeft Been wel een oplossing in gedachten. "We kunnen bij het afhaken van Van Dijk nog proberen om Mulder in een soort noodsituatie op de bank te platen plaatsnemen."

Mocht ook dat niet mogelijk zijn, dan komt Been uit bij A1-keeper Niels Konijnenburg.

Bruno Martins Indi (geschorst), Dani Fernández (knieblessure), Jon Dahl Tomasson (bovenbeenblessure) en Bart Schenkeveld (knieblessure) zijn sowieso niet beschikbaar aan Rotterdamse kant. André Bahia en Luigi Bruins zijn wel weer fit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen