Dzsudzsak: "Beslissing kan in Oekraïne al vallen"

17 september 2010, 01:22

De Europa League-groepsfase is pas één speeldag oud, maar Balazs Dzsudzsak denkt dat PSV over twee weken al vrijwel zeker kan zijn van een plek in de volgende ronde. De ploeg uit Eindhoven speelt dan in Oekraïne tegen Metalist Kharkiv, dat donderdag met 0-5 won bij Debreceni. PSV speelde 1-1 tegen Sampdoria.

"PSV en Sampdoria zijn waarschijnlijk de beste ploegen in deze groep", zei de Hongaar tegen FCUpdate.nl. "Maar gezien het resultaat in Hongarije is de kans groot dat we het samen met de ploeg uit Oekraïne moeten uitvechten. Over twee weken spelen we in Oekraïne tegen Kharkiv. Als we daar winnen, kunnen we er vanuit gaan dat Sampdoria en PSV inderdaad naar de volgende ronde gaan", denkt hij.

Van Sampdoria was Dzsudzsak niet bijzonder onder de indruk. "Ze kwamen met wat geluk op 0-1 en speelden daarna typisch Italiaans voetbal, ze liepen alleen maar achteruit en gaven achterin heel weinig weg. Voor rust slaagden we er niet in om een opening te vinden. Na de pauze ging dat beter, ook omdat we in een iets hoger tempo gingen voetballen. Er lag ruimte aan de zijkanten en tussen hun centrale verdedigers, daar hebben we na rust heel goed gebruik van weten te maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen