PSV krijgt in slotminuut loon naar werken

16 september 2010, 22:55   Bijgewerkt: 16 september 2010, 23:31

PSV kan opgelucht ademhalen. Op eigen veld tegen Sampdoria leek de koploper van de Eredivisie af te stevenen op een onterechte nederlaag, maar diep in de slotfase zorgde Balazs Dzsudzsak voor gerechtigheid (1-1). Hiermee voorkwam de Hongaar dat PSV direct achter de feiten aan zou lopen in Groep I van de Europa League, waarin verder Metalist Kharkiv uit Oekraïne en Debreceni (Hon) zitten.

Pas twintig minuten voor tijd leek Curci eindelijk geslagen, maar de paal voorkwam toen een prachtige treffer van uitblinker Afellay. Sampdoria kwam er in deze fase van de wedstrijd helemaal niet meer uit en mocht zich gelukkig prijzen dat het na 25 minuten op 0-1 gekomen was. Rechtsback Fabrizio Cacciatore kopte, geheel vrij gelaten, een kort genomen hoekschop feilloos binnen.

PSV pakte zo, met uitwedstrijden tegen Kharkiv en Debreceni voor de boeg, een belangrijk en dikverdiend punt. Tijdens de bezoeken aan Oekraïne en Hongarije moeten de Eindhovenaren de komende weken een volgende stap zetten richting de volgende ronde. Met name de wedstrijd tegen Kharkiv, over twee weken, wordt belangrijk. De ploeg uit Oekraïne won donderdag met liefst 0-5 bij Debreceni.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen