Sheriff slijpt messen voor duel met AZ

15 september 2010, 20:35

Voor de tweede keer in amper één jaar is FC Sheriff Tiraspol in Nederland. Vorig seizoen speelde het in de Europa League in Enschede, waar FC Twente nipt (2-1) te sterk was. Donderdag is, in hetzelfde toernooi, AZ de tegenstander.

Andrei Sasnitski, de coach van Sheriff, heeft goede hoop dat zijn ploeg één of meerdere punten buit kan maken in Alkmaar. "In de wedstrijden tegen FC Twente van vorig seizoen hebben we ervaring opgedaan met Nederlandse ploegen. AZ beschikt donderdag over een sterk team en heeft het thuisvoordeel, maar ik ben van mening dat wij goed tegenstand kunnen bieden", zegt hij op de website van AZ.

De oefenmeester ziet overeenkomsten tussen AZ en Twente. "AZ is een zeer aanvallende ploeg, net als Twente, maar dat is kenmerkend voor het Nederlandse voetbal. In Oost-Europa wordt het Nederlandse voetbal hoog ingeschat: een goede geschiedenis, goede coaches en aanvallend spel. Wij gaan proberen onszelf te verbeteren ten opzichte van vorig seizoen. We zijn hier om punten te halen en zullen een pro-actieve spelhouding aannemen", belooft de trainer van de Moldaviërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen