Red Bull Salzburg kan ook LASK Linz niet verslaan

11 september 2010, 20:28   Bijgewerkt: 16 januari 2011, 14:35

Red Bull Salzburg heeft de juiste vorm nog altijd niet gevonden. De ploeg van trainer Huub Stevens leed zaterdag ook in zijn vijfde duel van het seizoen puntenverlies. In eigen huis kwam de landskampioen niet verder dan 0-0 tegen LASK Linz.

Red Bull, met David Mendes da Silva in de basisploeg, schoot als een komeet uit de startblokken. In de eerste tien minuten creëerde het vier goede kansen, maar goals vielen daaruit niet. Daarna hield Linz die Bullen beter in toom, al maakte de thuisclub wel de meeste aansprak op de overwinning.

Door de volgende misstap staat Red Bull teleurstellend achtste in de Oostenrijkse Bundesliga, met vijf uit vijf. De kanttekening moet wel gemaakt worden dat de meeste clubs al vaker in actie zijn gekomen dan Red Bull. Desondanks is de topclub ook in verliespunten momenteel niet meer dan een bescheiden middenmoter.

Wacker Innsbruck won de topper tegen SV Ried met 1-0 en neemt daardoor de eerste plaats over van die club. Wacker Innsbruck heeft zestien punten uit zes wedstrijden gepeurd. Ried vond in één duel meer één punt minder en staat nu tweede.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen