Mulenga en Asare nog niet tegen Groningen

10 september 2010, 14:37

FC Utrecht reist zondag met een gehavende selectie naar Euroborg voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Dries Mertens en nieuwkomer Frank Demouge zijn geschorst, wegens blessures ontbreken Jacob Mulenga, Sander Keller en Nana Asare.

Mulenga, Keller en Asare hebben last van hun hamstring. Met name Asare en Mulenga zijn op de weg terug, maar de wedstrijd in Euroborg komt volgens coach Ton du Chatinier nog te vroeg. "We kunnen ze er wel ingooien maar dan loop je de kans dat je nog verder van huis bent", zegt hij op de website van de ploeg uit de Domstad.

Na de wedstrijd tegen FC Groningen staat voor FC Utrecht de Europese wedstrijd tegen Napoli op het programma. Het Europese avontuur leeft enorm in de Domstad, naar Du Chatiniers mening wellicht een beetje te veel. "Het stoort me dat ik niemand hoor over FC Groningen of over een kaartje voor de thuiswedstrijd tegen VVV. We moeten ervoor waken dat als straks het Europese avontuur afgelopen is we niet in het rechterrijtje van de Eredivisie staan. Want dat zou een koude douche zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen