Nilsson: "Het kan alleen maar beter gaan"

10 september 2010, 10:24

Het waren roerige weken bij Vitesse. Na de komst van Merab Jordania haalde de ploeg een kruiwagen vol aan nieuwe, veelal jonge, spelers. Aan coach Theo Bos de lastige opdracht om van dit vreemdelingenlegioen op korte termijn een hecht team te maken. Aanvaller Lasse Nilsson heeft goede hoop dat dit gaat lukken.

"Het belangrijkste is dat Vitesse er kwalitatief op vooruit is gegaan. Goede voetballers kunnen het altijd met elkaar vinden. We moeten met zijn allen hetzelfde doel nastreven en dan verwacht ik dat er snel een team staat", zegt Nilsson op de website van zijn oude club SC Heerenveen, komend weekend de tegenstander van Vitesse. 

Wat de nieuwkomers toevoegen aan Vitesse, kan de Zweed nog niet goed inschatten. "Ik kan nog niet elke speler beoordelen, maar iedereen weet dat Aissati een goede voetballer is en ook de jongens die van Chelsea komen maken ons alleen maar sterker. Ik merk het aan het niveau op de training, dat ligt echt een stuk hoger."

Nilsson denkt dat de komst van Jordania sowieso positief is voor de club. "Vitesse stond er niet goed voor. Het kan nu alleen maar beter gaan. We leken met een jong elftal een zwaar seizoen tegemoet te gaan, maar de kansen zijn gekeerd. Voor mij is het op deze manier alleen maar aantrekkelijker om voor Vitesse te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen