Lovende Verhoeven: "Maarten is zo sterk"

8 september 2010, 10:08   Bijgewerkt: 8 september 2010, 10:13

Jeroen Verhoeven heeft zich lovend uitgelaten over Maarten Stekelenburg. De voormalig keeper van FC Volendam is, vanwege de blessure van Kenneth Vermeer, achter de Oranje-international tweede keeper bij Ajax. Een schande vindt hij dat niet. “Ik denk dat er op dit moment weinig keepers in de wereld zijn die aan Maarten kunnen tippen. Hij is zo sterk”, vertelt Verhoeven op de Ajax-website.

Verhoeven is overigens content met zijn promotie van de tribune naar de bank in de Amsterdam ArenA. “Normaal gesproken zat ik op de tribune te kijken en nu zit ik aan het veld en maak ik de warming-up mee”, zegt hij. “Je bent nu meer betrokken op de wedstrijddag. Het is gewoon een goed gevoel om bij de selectie te zijn.”

Twee weken geleden zag Verhoeven vanaf de bank dat Ajax zich ten koste van Dinamo Kiev kwalificeerde voor de poulefase van de Champions League. “De tune van dat toernooi hoor ik normaal op televisie en nu stond ik erbij. Dat was achteraf een mooi gevoel”, gaat hij verder.

Een dag na de plaatsing voor het miljoenenbal leverde de loting mooie affiches op. Ajax werd gekoppeld aan AC Milan, Real Madrid en AJ Auxerre. “Eerst dacht ik ‘oh, dat wordt best lastig’. Maar later besefte ik dat als je onverhoopt de Champions League wil winnen je ze toch allemaal zal moeten verslaan. Dan kun je ze maar beter in je groep hebben, want dan heb je ze alvast gehad. We kunnen het in elk geval mooi meemaken. We hebben een jonge groep. Dat is toch machtig mooi?”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen