FC Oss koploper na winst op Gemert in topper

5 september 2010, 16:38   Bijgewerkt: 5 september 2010, 17:02

FC Oss gaat na vier speeldagen in de Topklasse zondag alleen aan kop. Een 1-0 zege bij medekoploper Gemert was voldoende voor de Brabanders om de macht te grijpen. Jean Black maakte na dik een half uur het enige doelpunt in Gemert.

Oss heeft nu tien punten. De ploeg, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Jupiler League, begon de competitie met een gelijkspel tegen De Treffers (3-3), maar zette daarna alle wedstrijden in winst om.

Gemert zakt door het verlies naar de zesde positie. Achilles’29, AFC, Hollandia en Baronie passeerden de Brabantse club. Achilles won met 2-0 bij VVSB, terwijl AFC voor eigen publiek FC Hilversum in een Noord-Hollands onderonsje voor schut zette (6-1). Hollandia leed thuis puntenverlies tegen Argon (0-0), maar ondanks dat klimt het een plekje. Baronie toonde zich op eigen terrein een maatje te groot voor Dijkse Boys (3-1). De vijf nummers twee hebben allemaal zeven punten verzameld

Haaglandia had de mogelijkheid om zijn puntentotaal tot acht op te voeren en zo de tweede plaats te grijpen, maar De Treffers dwarsboomde dat plan. De Groesbeekse club klopte de Zuid-Hollanders in eigen stadion met 1-0. Het was na drie remises de eerste overwinning van De Treffers van het seizoen.

Hekkensluiter FC Lienden pakte zijn eerste punten in de Topklasse. De ploeg van trainer Hans Kraaij jr. versloeg EVV in Gelderland met 2-0. Desondanks blijft het, weliswaar gedeeld met Dijkse Boys, hekkensluiter. Concurrent JVC Cuijk zegevierde namelijk ook. Quick’20 kreeg in Cuijk met 4-1 op de broek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen