NEC woedend over handsbal Cristiano

13 april 2006, 10:19

NEC, de ploeg die in de eerste helft van het seizoen nog in de top-vijf stond, gaat er een hele kluif aan krijgen om bij de top-negen te eindigen. De ploeg verloor woensdag in eigen stadion met 0-3 van concurrent Roda JC, waardoor het zondag moet winnen bij aartsrivaal Vitesse om kans te houden op plaatsing voor de play-offs. 

Na afloop van het desastreus verlopen duel met Roda JC richtte de woede van NEC zich vooral op het arbitrale kwartet. Het was de arbitrage ontgaan dat Roda-aanvaller Cristiano bij het eerste Limburgse doelpunt tot twee keer toe hands maakte.

"Als je ziet hoe we op 0-1 komen, is dat ongelofelijk", foetert NEC-trainer Ron de Groot op de website van zijn club. "Die speler pakt de bal bijna klem. Hij kon er nog net niet mee weglopen, maar dat scheelde weinig. Iedereen in het stadion zag dat het hands was. Ik kan begrijpen dat scheidsrechter Jol dit niet heeft waargenomen, omdat hij een ander uitgangspunt had. Maar er is nog altijd een assistent-scheidsrechter en een vierde official die dit kunnen vaststellen. Onbegrijpelijk dat zoiets gebeurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen