NAC strikt Boussaboun, Koenders op proef

Koen Freriks
26 augustus 2010, 09:02

Ali Boussaboun keert terug bij NAC Breda. De Marokkaanse aanvaller heeft een contract voor één seizoen getekend bij de club, waar hij tussen 2002 en 2005 al voor uitkwam. Daarnaast nemen de Brabanders Milano Koenders op proef.

"We hebben Ali dinsdagavond uitgebreid getest en hij is fit", aldus technisch directeur Jeffrey van As op de website van NAC. "Hij kan nog geen hele wedstrijd aan, maar zijn basisconditie is prima. Hij ziet er ook afgetraind uit. Ali is een jongen met snelheid, kracht, techniek en een goed schot. Bovendien werkt hij altijd hard voor de ploeg. Met hem erbij beschikken we nu over vijf goede aanvallers, dus wat dat betreft hebben we nu wat meer mogelijkheden." 

De 31-jarige Boussaboun spendeerde de afgelopen jaren in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Nassr. Met het aantrekken van de routinier lijkt een transfer van Nourdin Boukhari niet meer tot de mogelijkheden te behoren. 

Een extra verdediger komt NAC mogelijk nog wel versterken. Milano Koenders krijgt twee dagen de kans zich te bewijzen in Breda, ook al zit de club momenteel zonder hoofdtrainer. "We gaan eens kijken hoe hij ervoor staat", zegt Van As. "Mocht het van weerszijden bevallen, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn om ook hem naar Breda te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen