PSV bereikt akkoord over vertrek Salcido

25 augustus 2010, 14:28   Bijgewerkt: 25 augustus 2010, 16:20

Fulham lijkt de nieuwe werkgever van Carlos Salcido te worden. De Mexicaanse international staat in de belangstelling van meerdere clubs uit Engeland. En één van die clubs heeft met PSV een akkoord bereikt om de verdediger over te nemen.

Volgens het Eindhovens Dagblad wil Fulham een transfersom van zo'n twee miljoen euro betalen. Salcido moet nog wel zelf tot een akkoord zien te komen met de verliezend Europa League-club. Mocht de deal rondkomen, dan haalt PSV Wilfred Bouma vrijwel zeker als vervanger binnen.

"Het is geen geheim dat Salcido weg wil uit Eindhoven. En het is ook geen nieuws dat PSV daar welwillend tegenover staat", aldus een zegsman. "Maar er is pas één club waarmee PSV tot een akkoord is gekomen. Nu is het aan Carlos zelf om een keuze te maken wat hij wil. Het is te vroeg om te zeggen dat hij definitief weggaat." Of het daadwerkelijk om Fulham gaat, wil de zegsman niet kwijt.

PSV bereidt zich momenteel zonder Salcido voor op het duel voor de play-offs in de Europa League tegen Sibir Novosibirsk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen