Demichelis wil weg bij Bayern München

Koen Freriks
21 augustus 2010, 12:46   Bijgewerkt: 21 augustus 2010, 13:21

Martin Demichelis (29) stuurt aan op een breuk bij Bayern München. De Argentijnse verdediger weigerde vrijdag al tijdens de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg op de bank plaats te nemen, wat niet in goede aarde viel bij de technische staf. Een vertrek lijkt Demichelis beste, meldt hij aan Bild.

"Het lijkt me voor beide partijen beter als er een einde aan de samenwerking komt", aldus de Argentijn in de Duitse krant. "Mijn zaakwaarnemer en ik zijn al in gesprek met Bayern over een oplossing."

Trainer Louis van Gaal gaf in de seizoensouverture de voorkeur aan talent Holger Badstuber in het centrum van de verdediging. Demichelis is bang voor het scenario als vaste bankzitter. "Hij moet nog even verwerken dat hij geen basisspeler meer is", verklaarde Van Gaal al na afloop. 

“Het heeft weinig zin om deel uit te maken van de selectie als alle seinen staan op vertrek", besluit Demichelis. Een transfer wordt dan ook snel verwacht. Vooralsnog is niet bekend welke clubs geïnteresseerd zijn in de mandekker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen