Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV'er Maza: "Ik heb me als een gek gedragen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 augustus 2010 – Francisco 'Maza' Rodriguez beseft dat hij PSV geen goede dienst heeft bewezen tijdens de eerste wedstrijd tegen Sibir Novosibirsk in de voorronde van de Europa League. De verdediger kreeg rood nadat hij Igor Shevchenko omver duwde. De Eindhovenaren verloren het duel uiteindelijk in de slotfase met 1-0.

Rodriguez begreep achteraf niet waarom hij zich zo had laten provoceren. "Shevchenko zei slechte dingen tegen mij, maar mijn reactie was nog veel slechter",' baalt de Mexicaan in het AD. "Ik heb me als een gek gedragen."

Trainer Fred Rutten was niet te spreken over de rode kaart. "Het is zeker Europees een regel dat je met elf man op het veld blijft staan. Dit was geen goede actie van hem. Bovendien is dit ons al eerder overkomen."

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd