VfL Wolfsburg hoeft Juve's Diego niet meer

19 augustus 2010, 17:57   Bijgewerkt: 19 augustus 2010, 18:02

Diego keert toch niet terug in de Bundesliga. De Braziliaanse spelmaker had al een persoonlijk akkoord met VfL Wolfsburg bereikt, maar die club kon met Diego’s huidige ploeg Juventus niet tot overeenstemming komen. "We hebben het boek gesloten", verklaarde manager Dieter Hoeness op de website van die Wölfe.

Hoeness sprak van ‘moeizame’ onderhandelingen. "Eerder werd Diego aangeboden en daarna weer als 'niet te koop' bestempeld. We hebben daar zelf maar een einde aan gemaakt." Diego maakte in de Bundesliga naam bij Werder Bremen. Hij stapte vorig jaar over naar Juventus, maar heeft in de Serie A zijn reputatie voorlopig niet waargemaakt. Luigi del Neri, de nieuwe coach van Juventus, wil Diego niet kwijt. "We hebben Diego nodig, hij beschikt over kwaliteiten die andere spelers niet hebben."

Wolfsburg, de werkgever van Steve McClaren, versterkte zich deze zomer met onder andere Arne Friedrich, Simon Kjaer en Mario Mandzukic. De kampioen van 2009 opent het seizoen vrijdag tegen titelverdediger Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen