Blackpool kent droomstart, Everton verliest

14 augustus 2010, 18:30   Bijgewerkt: 14 augustus 2010, 21:28

Blackpool is het seizoen ongekend goed begonnen. De promovendus versloeg de nieuwe club van Ronnie Stam, Wigan Athletic, met 0-4. De voormalige verdediger van FC Twente kwam na de rust het veld in, maar toen leidde Blackpool al met 0-3. Een andere aanwinst, Marlon Harewood, bewees gelijk zijn waarde, door twee keer te scoren.

Everton kende een minder goede start. De ploeg van John Heitinga, die op de bank zat, verloor met 1-0 van Blackburn. De Amerikaanse keeper Tim Howard ging in de fout en gaf de drie punten weg. Hij liet de bal los, waarna Nikola Kalinic makkelijk kon scoren.

Sunderland en Birmingham speelden met 2-2 gelijk, terwijl Wolverhampton Wanderers met 2-1 van Stoke City wist te winnen. Bolton en Fulham speelden met 0-0 gelijk, terwijl Aston Villa met 3-0 te sterk was voor West Ham United. De ploeg uit Birmingham kreeg wel wat hulp van de inmiddels beruchte keeper Robert Green. De doelman die op het WK tegen de Verenigde Staten enorm blunderde, ging ook op de eerste speeldag in Engeland in de fout.

De titelkandidaten Liverpool en Arsenal ontmoeten elkaar op zondag. Voor Manchester United begint de titelstrijd maandag pas. De ploeg van doelman Edwin van der Sar speelt tegen Newcastle United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen