Ajax stuurt Willem II bloemen voor Wojciechowski

Koen Freriks
10 augustus 2010, 20:52

Ajax heeft een sympathiek gebaar gemaakt naar Willem II-speler Pavel Wojciechowski. De aanvaller van de Tilburgers is door een kruisbandblessure het gehele seizoen uitgeschakeld. De zware kwetsuur liep hij op door een charge van Ajacied Mitchell Donald

Donald was vorig seizoen nog op huurbasis actief voor Willem II. Ajax was eerst van plan de zaak met rust te laten, maar kwam daar later op terug. "Zij geven ruiterlijk toe dat het uitblijven van enige reactie van hun kant, ongepast was", reageert Willem II-manager Paul Bottelier op de Willem II-website. "Je ongelijk min of meer publiekelijk erkennen, is klasse!" 

"Daarnaast ontving Pawel een mooi bloemstuk van Ajax en hij kreeg een telefoontje van Mitchell Donald. De ellende is daarmee niet weg voor Willem II", vervolgt de manager, "maar de verbittering over wat daarna niet gebeurde, is verdwenen." 

Bottelier wil er na de excuses van Ajax en Donald wel een punt achter zetten. "Ajax en ook Mitchell Donald zijn welkom in Tilburg. Wij, en ik hoop ook onze supporters, sluiten daarmee de zaak. Excuses zijn gemaakt, niet meer zeuren nu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen