Van Wolfswinkel: "Ook met beenbreuk naar Oranje"

8 augustus 2010, 17:35   Bijgewerkt: 8 augustus 2010, 17:43

Ricky van Wolfswinkel peinst er niet over om zich af te melden voor de oefenwedstrijd van Nederland tegen Oekraïne. De spits van FC Utrecht kampte na het duel met Feyenoord met lichte nekklachten, maar dat weerhoudt hem er niet van om zich maandag voor het eerst in zijn carrière bij bondscoach Bert van Marwijk te melden.

"Nee hoor, zo ernstig is het allemaal niet. En bovendien: zelfs met een gebroken been was ik nog naar Oranje gegaan", lacht de aanvaller tegen FCUpdate.nl.

Tegen Feyenoord werd Van Wolfswinkel vlak na rust naar de kant gehaald door trainer Ton du Chatinier. Dat was niet omdat hij te geblesseerd was om door te spelen, benadrukt de spits. "Ik had verder gekund. Of ik de wissel snapte? Nou, op dat moment verloren we een beetje het initiatief op het middenveld. Misschien dat de trainer daarom met Barry Maguire een extra middenvelder in wilde brengen."

Dat FC Utrecht na rust de controle over de wedstrijd verloor, had volgens de spits niet te maken met de Europa League-wedstrijd van afgelopen donderdag tegen FC Luzern. "Nee, volgens mij niet. We speelden na rust gewoon te slordig, we vergaten te voetballen. Bovendien ging Feyenoord er, na de snelle 1-1, weer in geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen