Van der Wiel: "Ben zilveren medailles nu wel zat"

1 augustus 2010, 01:00

Voor de tweede keer binnen drie weken kreeg Gregory van der Wiel zaterdag een medaille omgehangen, maar opnieuw was de kleur niet de gewenste. Na het zilver op het WK kreeg de rechtsback na afloop van de verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente (0-1) ook een zilveren plak omgehangen. 

"Die zilveren medailles ben ik nu wel zat", verzuchtte hij tegen FCUpdate.nl. "Verliezen is nooit leuk, maar helemaal als je zo dicht bij een prijs bent. Dit is heel zuur."

Ajax verloor in de eigen Amsterdam ArenA met 0-1 van FC Twente. Een verrassende, maar wel volledig terechte nederlaag, geeft Van der Wiel toe. "We zijn niet lekker aan het seizoen begonnen. Woensdag al dat gelijkspel tegen PAOK Saloniki en nu deze nederlaag...heel zuur. Thuis verliezen van een Nederlandse club, dat is ons heel lang niet gebeurd. Heel vervelend om op deze manier aan de competitie te beginnen. Hopelijk kunnen we de zaak woensdag, in de return tegen PAOK, omdraaien."

In Griekenland moet Ajax sowieso scoren om uitschakeling in de Champions League te voorkomen. "Dat moet kunnen", vindt Van der Wiel. "We hebben afgelopen woensdag al gezien dat wij een betere ploeg hebben dan PAOK. Als we ons eigen spel spelen, moeten we gewoon kunnen winnen. We moeten alles op alles zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen