Jong-A-Pin gaat niet in op Cypriotisch aanbod

Ger
25 juli 2010, 17:48

Calvin Jong-A-Pin heeft een Cypriotisch avontuur afgewezen. De verdediger van SC Heerenveen, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Vitesse, wil in de voorbereiding trainer Ron Jans proberen te overtuigen van zijn kwaliteiten.

"Ik speel nu echt om mijn toekomst", aldus Jong-A-Pin op de website van zijn Friese werkgever. "Laat dat duidelijk zijn, het liefst blijf ik bij Heerenveen." Mocht de verdediger opnieuw niet in de plannen van Heerenveen voorkomen, dan staat hij open voor een transfer naar een buitenlandse club. "Ik wil niet met een andere club weer in het Abe Lenstra Stadion spelen. Dat geeft een heel vreemd gevoel."

Jong-A-Ping stond al in de concrete belangstelling van AEL Limassol, maar dat was voor hem geen optie. "Al moet ik zeggen dat ik twijfelde toen ik het salaris zag... Haha, nee, ik doe het niet voor het geld. Ik ben nu 24 jaar, ik zou misschien wel voor zo’n optie kiezen als ik dertig jaar was geweest. Dan kan ik afbouwen, maar daar vind ik het nu wat te vroeg voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen