Genoa wil Boateng met Lazio delen

16 juli 2010, 08:15

Genoa en Lazio worden mogelijk gezamenlijk de eigenaar van Kevin-Prince Boateng. De 23-jarige middenvelder staat nu nog onder contract bij Portsmouth, maar wegens de degradatie van die ploeg wordt verwacht dat Boateng Fratton Park gaat verlaten. Naar verluidt wil Lazio hem graag aan de gelederen toevoegen, maar de Italiaanse club heeft niet genoeg geld voor hem. Genoa wil nu de helpende hand toesteken.

“We praten inderdaad met Lazio over het gedeelde eigenaarschap van Boateng”, zei Genoa-voorzitter Enrico Preziosi in de Italiaanse media. De beleidsbepaler voegde er aan toe dat de gesprekken niet soepel verlopen. Hoe dat komt, wilde hij niet zeggen.

Het lijkt erop dat Lazio liever alleen eigenaar van Boateng, die namens Ghana een goed WK speelde, wil worden. De Romeinen kunnen het echter niet met Portsmouth eens worden over het transferbedrag. “We willen 7 miljoen euro voor Boateng, maar Lazio wil niet verder gaan dan 6 miljoen euro”, verklapte Tony Antonius van Pompey.

Overigens heeft Preziosi niets te zeggen over een eventuele deal tussen zijn club, Lazio en Portsmouth. De preses van Genoa werd onlangs namelijk geschorst omdat hij betrokken was bij de transfers van Thiago Motta en Diego Milito van Genoa naar Internazionale, terwijl hij daarvoor geen bevoegdheden had.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen