FC Utrecht op drempel derde EL-voorronde

15 juli 2010, 21:48   Bijgewerkt: 15 juli 2010, 23:34

FC Utrecht staat al na één duel met SK Tirana met één been in de derde voorronde van de Europa League. De ploeg uit de Domstad zegevierde donderdag in de eigen Galgenwaard met 4-0 over de Albanese club, waardoor de return over een week in Tirana een formaliteit lijkt. Ricky van Wolfswinkel (2), Nana Asare en uitblinker Dries Mertens namen de Utrechtse doelpunten voor hun rekening.

In een tijdsbestek van drie minuten besliste Utrecht vervolgens de wedstrijd. Opnieuw gingen daar gestuntel bij de Albanezen en een handsbal aan vooraf. Bij de tweede goal verdween het leer na een voorzet van Nana Asare via een Albanees lichaam in het doel. Bij de 3-0, die al na een half uur viel, was Asare zelf de maker. De Ghanees maakte wel hands bij zijn actie, maar dat neemt niet weg dat hij de bal vanuit een lastige hoek knap in het vijandelijke doel vuurde.

plako

plako

Lika, die de hele wedstrijd een onzekere indruk maakte, bereikte in de slotfase zijn dieptepunt. De goalie stormde zijn doel uit en plukte een hoge bal uit de lucht, maar dat deed hij buiten het strafschopgebied en dus kon hij voortijdig gaan douchen. De Cypriotische arbiter gaf hem namelijk, terecht, zijn tweede gele kaart voor de actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen