'Ballack keert terug bij Bayer Leverkusen'

25 juni 2010, 10:10   Bijgewerkt: 25 juni 2010, 10:16

Michael Ballack keert terug op het oude nest. De Duitse middenvelder heeft volgens het Duitse Sport1 een akkoord met Bayer Leverkusen bereikt over een contract tot medio 2012. Leverkusen wil het nieuws nog niet bevestigen. Omdat de international op vakantie is, worden de handtekeningen pas later onder de verbintenis gezet.

De 33-jarige Ballack komt transfervrij over van Chelsea. Met de Engelse club werd hij het niet eens over een nieuw contract. Verschillende teams uit Engeland en Duitsland stonden vervolgens in de rij om Ballack in te lijven. Hij kon onder meer naar HSV, VfL Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur en een Spaanse club. Uiteindelijk koos hij voor Leverkusen, wat hem naar verluidt 6,5 miljoen euro per jaar oplevert. Bij de Wölfe lag er een contract met een jaarsalaris van 9,5 miljoen euro voor hem klaar.

Voor Ballack wordt het zijn tweede periode in Leverkusen. Tussen 1999 en 2002 was hij ook al in dienst van de Werkself. In zijn laatste seizoen verloor hij de Champions League-finale van Real Madrid, waarna hij naar Bayern München vertrok. Sinds 2006 stond hij op de loonlijst bij Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen