Hitzfeld heeft Frei en Behrami terug tegen Chili

19 juni 2010, 14:12

Zwitserland kan maandag in zijn tweede groepswedstrijd op het WK tegen Chili weer beschikken over aanvoerder Alexander Frei en Valon Behrami. Volgens bondscoach Ottmar Hitzfeld zijn de twee belangrijke spelers volledig hersteld van hun blessure, waardoor ze woensdag absent waren bij de verrassende winst op Spanje (1-0).

Hitzfeld heeft in de aanloop naar de wedstrijd tegen Chili ineens een luxeprobleem. "Iedere speler die er tegen Spanje bij was, heeft het verdiend om opnieuw te spelen. Maar aan de andere kant zijn nu twee spelers fit die een wezenlijk aandeel hebben gehad in de kwalificatie voor het WK."

De Duitse tacticus waakt voor teveel euforie in zijn selectie na de sensationele zege op de Europees kampioen. "We hebben een goede kans om de volgende ronde te bereiken, maar er is nog niets beslist. Chili is maandag de favoriet."

Overigens moet het Alpenland het wel stellen zonder Philippe Senderos, die in het duel met de Spanjaarden geblesseerd raakte. Steve von Bergen is waarschijnlijk zijn vervanger tegen Chili.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen