Vader raadde Mignolet overstap naar PSV af

Vader raadde Mignolet overstap naar PSV af

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 juni 2010 – Stefan Mignolet heeft zijn zoon Simon afgeraden naar PSV te gaan. De doelman van Sint Truiden bereikte eerder deze week een akkoord met Sunderland, ondanks dat hij dichtbij een overstap naar Eindhoven was.

"De stap van STVV naar PSV was minder groot geweest", legt vader Stefan uit in het Belang van Limburg. “Eindhoven, dat is niet het buitenland. Simon had gewoon thuis kunnen blijven wonen. Toen hij op een bepaald moment zei dat hij toch maar voor PSV zou kiezen om ons een plezier te doen, ben ik tussenbeide gekomen. Het gaat om zijn carrière, hij moet de stappen zetten die hij wil zetten. En daarin zullen we hem altijd voor de volle honderd procent steunen.”

En dus raadde Stefan zijn 22-jarige zoon aan voor Sunderland te kiezen. "Dat is een andere wereld”, gaat hij verder. “Ik heb de cijfertjes twee keer moeten lezen, dat is toch schrikken. Simon zet in één keer drie tot vier stappen vooruit.”

Reacties

gerelateerd