FC Twente neemt alweer afscheid van Akram

10 juni 2010, 18:00   Bijgewerkt: 10 juni 2010, 18:27

Nashat Akram moet alweer vertrekken bij FC Twente. De Aziatisch voetballer van het jaar kwam vorige zomer met een hoop bombarie naar Enschede, maar slaagde er niet in de hoge verwachtingen waar te maken. Op de clubsite zegt de landskampioen donderdag dat het contract van de 25-jarige Irakees ‘in goed overleg’ is ontbonden.

Akram kwam in zijn eerste seizoen bij FC Twente tot tien wedstrijden, allemaal in de eerste competitiehelft. Na de winterpauze speelde hij mede vanwege een scheur in een hamstring geen minuut meer in de hoofdmacht van de Overijsselaars, bij wie hij nog voor drie seizoenen onder contract stond.

“We hebben veel bewondering voor de manier waarop Nashat zich het afgelopen seizoen heeft gemanifesteerd”, zegt preses Joop Munsterman over de ex-speler van onder meer Al-Gharafa uit Qatar. “Mede door een vervelende blessure, opgelopen tijdens het trainingskamp In La Manga, heeft hij zijn sportieve doelstellingen niet weten te bereiken. We wensen hem veel succes in zijn verder carrière.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen