Popov voor vijf seizoenen naar Dinamo Kiev

Popov voor vijf seizoenen naar Dinamo Kiev

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 juni 2010 – Goran Popov heeft een nieuwe werkgever gevonden. De Macedonische verdediger was overbodig geworden bij SC Heerenveen en mocht daarom op zoek naar een andere club. Die heeft de international woensdag gevonden in Oekraïne, waar hij een contract voor vijf seizoenen tekende bij Dinamo Kiev.

De 25-jarige Popov kwam in de zomer van 2008 naar Heerenveen. Daarvoor speelde hij voor het Griekse Levadiakos. In Friesland veroverde Popov in zijn eerste seizoen meteen de KNVB Beker. Dat is tot dusver de enige keer in zijn profcarrière dat hij een prijs heeft veroverd. Eerder was hij actief voor Rode Ster Belgrado en AEK Athene.

Directeur Yme Kuiper vindt de overstap van Popov naar de Oekraïense grootmacht positief voor Heerenveen: “Kiev is nog altijd een naam in Europa. Dat zij in een speler van Heerenveen een versterking zien, beschouw ik als een compliment”, zegt hij.

Reacties

gerelateerd