Online actie voor noodlijdend BV Veendam

Ger
8 juni 2010, 09:48   Bijgewerkt: 8 juni 2010, 10:44

BV Veendam wist vorige week een faillissement op het nippertje te voorkomen, maar een akkoord met de schuldeisers is nog niet bereikt. Het is mede daardoor onzeker of de Groningers volgend seizoen toch betaald voetbal spelen. Michelle Kloosterhuis uit Winschoten hoopt de noodlijdende eerstedivisionist met een online actie op Shop4Club.nl aan de broodnodige extra inkomsten te helpen.

"Wij bieden bezoekers keuze online te winkelen bij meer dan 800 webwinkels. Normaal kunnen bezoekers zelf kiezen uit hun favoriete sportclub die ze willen steunen, maar tot 20 juni komen alle aankopen ten goede aan de noodlijdende voetbalclub BV Veendam", aldus Kloosterhuis, sitemanager van Shop4Club.nl. Ze hoopt dat de actie goed is voor enkele tienduizenden euro's.

"Bezoekers betalen geen cent meer dan normaal", benadrukt Kloosterhuis. "Wij krijgen onze commissies van partijen als Wehkamp, Kras Reizen en Kijkshop. Deze commissies geven wij 100 procent door aan BV Veendam. Bezoekers hoeven zelfs niet te registeren, alle aankopen worden automatisch gekoppeld aan de in geldnood zittende club. We hebben zelfs enkele webshops bereid gevonden een kortingscode beschikbaar te stellen. Zo krijg je zelf een stukje korting en steun je ook nog eens BV Veendam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen