Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Daerden gaat Preud'homme assisteren bij Twente

Daerden gaat Preud'homme assisteren bij Twente

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 juni 2010 – Michel Preud’homme krijgt bij zijn werkzaamheden als hoofdtrainer van FC Twente assistentie van Jos Daerden. De Enschedese ploeg meldt op de clubwebsite dat de Belgische coach maandag een driejarig contract heeft getekend in de Grolsch Veste.

“Ik vind het een mooie uitdaging om voor FC Twente te werken”, aldus Daerden. “Ik was blij verrast met het telefoontje van Michel. Ik zal er dan ook alles aan doen om zijn vertrouwen niet te beschamen. Hopelijk kan ik eraan meewerken om samen met de andere leden van de staf de ambities van FC Twente waar te maken.”

Preud’homme kent Daerden nog van zijn tijd als coach van Standard Luik. “Daerden heeft als hoofdtrainer gefunctioneerd bij verschillende clubs”, zegt de nieuwe trainer van de Eredivisiekampioen. “Omdat we heel nauw gaan samenwerken met de staf is die ervaring mooi meegenomen. Daarnaast is Jos heel erg gedreven en door zijn verleden als speler bij Roda JC op de hoogte van de Nederlandse voetbalcultuur.”

Daerden, vijfvoudig Rode Duivel, was vorig seizoen hoofdtrainer van de eersteklasser Germinal Beerschot. Daarvoor zwaaide hij de scepter bij onder meer KSK Beveren, Metallurg Donetsk, Standard, Lierse SK, Racing Genk, Bergen en FC Eindhoven. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd