Ook Liverpool kan komst Hiddink vergeten

Koen Freriks
5 juni 2010, 13:13   Bijgewerkt: 5 juni 2010, 13:30

In navolging van Internazionale hoeft ook Liverpool niet te rekenen op Guus Hiddink. De Britse topclub is door het vertrek van Rafael Benitez op zoek naar een nieuwe trainer, maar de Nederlander wil zich volledig richten op zijn baan als bondscoach van Turkije. Dat laat zijn zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen weten.

"Guus heeft door de jaren heen laten zien loyaal te zijn aan zijn contracten", zegt de Nederlandse belangenbehartiger tegenover BBC. "Er is geen enkele reden voor hem om daar nu in te veranderen."

Liverpool is op zoek naar een topcoach, die de club na een teleurstellend seizoen weer op de kaart kan zetten. Clubicoon Kenny Dalglish dacht al snel aan Hiddink, maar hij krijgt nul op rekest. "Guus is net twee weken aan de slag bij Turkije. Hij heeft de Premier League hoog zitten, net als Liverpool, maar er zal nu niets veranderen in zijn situatie."

Eerder had Internazionale al geïnformeerd naar Hiddink. De winnaar van de Champions League zag José Mourinho naar Real Madrid vertrekken. Rafael Benitez, die Liverpool juist achter zich liet, is momenteel de topkandidaat om coach van Inter te worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen