Dawson van uitzoeken vakantie naar Zuid-Afrika

Koen Freriks
5 juni 2010, 10:10   Bijgewerkt: 5 juni 2010, 10:24

De één zijn dood is de ander zijn brood. Dat spreekwoord was vrijdag van toepassing op Michael Dawson. De mandekker van Tottenham Hotspur was buiten de boot gevallen voor het WK, maar mag door een blessure van Engeland's aanvoerder Rio Ferdinand alsnog afreizen naar Zuid-Afrika.

"Het blijft een gek spelletje, waarin alles in een seconde kan veranderen", beaamt de 24-jarige verdediger op de website van zijn club. "Het ene moment zoek ik een vakantielocatie uit, dan krijg ik ineens een telefoontje met de vraag of ik op vakantie ben. Ik antwoordde alleen 'nee' en kreeg daarna te horen dat ik binnen een uur zou worden opgepikt. Het was een knotsgekke dag."

Uiteraard gunt niemand Ferdinand de blessure die hem het WK Kost, ook Dawson niet. "Er is geen erger gevoel voor een speler. Ik leef met hem mee dat hij het WK notabene als aanvoerder moet missen. Rio zal er stuk van zijn, maar voor mij is het een kans."

Dawson moet wel lachen om de verrassende wending. "Ik had al met vrienden en familie afgesproken om de eerste groepswedstrijd van Engeland samen te bekijken. Maar ik maak nu gewoon onderdeel uit van dat team", aldus de verdediger, die nog geen enkele interland op zijn naam heeft staan. "Dus wat zou een mooiere plek voor een debuut zijn dan op een WK?", merkt de mazzelaar terecht op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen